DR. SZÉL BERNADETT

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT
DR. SZÉL BERNADETT (LMP): A helyzet az, hogy önök műfaji tévedésben vannak. Az interpelláció arról szól, hogy én kérdezem önöket, és nem önök kérdeznek engem. (Moraj a Fidesz soraiban.)
De ha már így megtisztelt a kérdéseivel, hadd idézzek a saját választási programjukból, ahol évente a lakásállomány 10 százalékának felújításával 80 ezer építőipari munkahelyet teremtettek - ezt írták, hogy ezt fogják csinálni -, és ez a befektetés az országnak tíz éven belül meg fog térülni. Önök hat éve vannak kormányon, semmit nem csináltak meg abból, amit ígértek. Most feltettem a nagy kérdést, hogy hová tűnik megint százmilliárd forint. Hová tűnik az a százmilliárd forint, amit a magyar családoknak ígért az Európai Unión keresztül a magyar kormány? Az Európai Unió megerősítette, hogy igen, ennek a pénznek a magyar családoknál van a helye, önök viszont szerelnek a TEK-re napelemeket, és szózatokat intéznek hozzám a rezsicsökkentésről.
Tisztelt Államtitkár Úr! Nem tudott választ adni arra a kérdésemre, hogy ha van egy ilyen helyzet, akkor miért nem az illetékes minisztert rúgják ki, és miért nem a rendszert változtatják meg úgy, hogy a magyar családok megkaphassák a pénzüket. A magyar családokat önök százmilliárd forinttal megrövidítették.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me