KISS LÁSZLÓ

Full text search

KISS LÁSZLÓ
KISS LÁSZLÓ (MSZP): Köszönöm a szót, elnök úr. Sajnos nem tudom elfogadni, bár megjegyzem, hogy korábbi történelemtanárként a régmúltba való révedés nekem nagyon szimpatikus, volt osztályfőnökként meg a mese is, ezért az ön válasza is nagyon szimpatikus volt számomra, de azért néhány dologban ki kell hogy javítsam.
Nagyon szellemes újítást vezettek be önök a tankönyvértékelés rendszerében, ugyanis az elmúlt három évben kétszer is előfordult az, hogy gyakorlatilag az egész tankönyvrendelés során a visszajelzést működtető szoftver hibás volt, és nem lehetett önökkel kommunikálni, tehát nem tudtak hibákat jelezni. Szerintem nulla százalék lett volna az ideális, de lehet, hogy volt olyan nap, amikor működött mégis a szoftver.
Nem tudom elfogadni ezt a választ, mert nem a valóságról szól. Ugyanis a valóság az, hogy a forgalomban lévő tankönyvek árai jelentősen nőnek, vannak olyan tankönyvcsomagok, amelyek nem jönnek ki ezekből a támogatott pénzekből, és jelenleg is mindennapos az, hogy fénymásolják a tankönyveket az iskolákban.
Számos okból nem tudom elfogadni a válasz, de erre már nincs időm. Köszönöm, hogy meghallgattak. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me