SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Elnök úr, sajnos, nem tudom elfogadni, mert szép szavakkal se én nem megyek semmire, se a termelők nem mennek semmire. Szép szavakkal tele van a padlás.
Én gratulálok a tárca vezetőinek, mert Torgyán József óta Fazekas Sándor az, aki képes egyszerre három helyen beszélni Magyarország különböző helyein és átadni dolgokat. De szép ígéretekkel és azzal, hogy elmondják, hogy megvédik a magyar gazdákat, semmire nem mennek a magyar gazdák. Tettekre lenne szükség, és ezek a tettek hiányoznak részben azért, mert nincs képviseletük. Az ön által elmondottaktól eltérően a Magosz becsapta és meghazudtolta a magyar gazdákat, az agrárkamara pedig gyakorlatilag a kormány érdekeit védi a gazdákkal szemben.
Jelen pillanatban az, hogy atyai jóindulattal meghallgatják időről időre a gazdákat, hogy milyen gondjaik vannak, nem segít a helyzetükön. Ezek azonnali beavatkozást kívánnak, és azonnali intézkedéseket, amit jelen pillanatban nem látunk a költségvetési törvényben, hogy érdemi előrelépések lennének, és nem látjuk az intézkedések mellett, hogy adópolitikával vagy bármivel segítsék ezt a helyzetet. Ezért nem lehet elfogadni.
Haladéktalan intézkedésre lenne szükség, és erre kérem az államtitkár urat, hogy ebben működjön közre. Köszönöm szépen. (Taps az LMP soraiban. - Varju László tapsol.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me