SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen, elnök úr. Államtitkár Úr! Beszélhetünk az Alstom-ügyről is, beszélhetünk arról is, hogy vajon Szijjártó Péter miért tüntette ki Medgyessy Pétert éppen most, beszélhetünk arról is, hogy önök milyen közös ügyekben vannak az MSZP-vel, de nem ez volt a kérdés. Az volt a kérdés, államtitkár úr, hogy van egy törvénysértő eset, és ez a törvénysértő eset abból áll, hogy önök 260 céget megneveztek, hogy offshore cég, és utána továbbra is ezekkel a cégekkel szerződéseket kötnek. Ez törvénysértő, alaptörvénysértő eset!
Azt várná el a közvélemény, hogy ön felálljon, és azt mondja, hogy igazuk van, elnézést kérünk, kivizsgáljuk ezeket az ügyeket, és megszüntetjük a törvénysértést; maga nem ezt választja. Már harmadik alkalommal is mit csinál? Mellébeszél és vádaskodik. Attól, hogy lopott az MSZP, még maguknak be kellene tartani a törvényeket. Hogy bármilyen korrupciós ügybe keveredett az MSZP, az még nem azt jelenti, hogy önöknek is korrupciós ügyekbe kell keveredni.
Mind a ketten nyakig vannak abban a posványban, amit önök közösen alakítottak ki, és ami korrupció jellemzi ma Magyarországot. (Az elnök csengetéssel jelzi az időkeret leteltét.) Önök közösen az MSZP-vel alakították ki ezt a korrupciós maffiahálózatot. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me