ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Ami az ügy lényegét illeti, mielőtt erről mondanék egy mondatot, szeretném megismételni, hogy a magyar kormány és én személy szerint is zéró toleranciát hirdetünk minden korrupcióval szemben (Nagy zaj az ellenzéki padsorokban.), minden ilyen ügyben, kérem önöket, bátran forduljanak a magyar bűnüldöző szervekhez.
Ami a kérdést illeti, szeretném megjegyezni, hogy a jobbikosok Juncker bizottsági elnök úrral árulnak egy gyékényen. Ő a következőt mondta: „A miniszterelnököknek be kellene fejezniük, hogy túlságosan a választóikra hallgatnak. Helyette főállású európaiakként kellene munkálkodniuk.” Értem én, tisztelt képviselőtársaim, hogy most a Jobbik elnöke meg a jobbikosok európai jófiúk akarnak lenni, de ennyire azért nem kell, kedves jobbikos barátaim, ennyire azért nem kell aláfeküdni Brüsszelnek.
Tisztelt Elnök Úr! Higgye el, én ismerem őket! Hiába udvarol most nekik, nem fogják önt megkedvelni. Hallgasson rám, inkább maradjon meg magyarnak! Jobban áll az önnek. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me