DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Képviselő Úr! Hogy miért üzlet az egészségügy egyes jobbikos politikusoknak és családjaiknak, és miért törekednek arra, miért abból élnek jól, hogy a kórházaknak kicsit nehezebb legyen megszervezni az orvosok munkáját, nos, hogy vajon a Jobbik HospInvestje, a Doctors Abroad Kft. ebből a célból jött-e létre, önmagát leplezi le, hiszen saját credóját kitette a saját honlapjára.
A cég azt írja: a kft. azzal a céllal alakult, hogy Magyarországon elsőként segítse az angol nyelvterületre dolgozni vágyó magyar orvosok munkavállalását Anglia, Skócia, Wales és Észak-Írország területén. Cégalapítóink és munkatársaink professzionális szaktudással és többéves munkatapasztalatukkal kívánják megkönnyíteni és elősegíteni az új munkavállalók mihamarabbi munkakezdését.
Az volt tehát a cég megalakulásának a célja ezek szerint, amit a saját honlapjukon írnak, hogy minél több magyar orvos külföldön dolgozzon, és minél kevesebb magyar orvos gyógyítson magyar embereket. Jól akartak élni az egészségügyből, milliókat szedtek ki ebből a cégből, és nem zavarta őket, hogy ezzel pedig abban működnek közre, hogy kevesebb orvos gyógyítsa a magyar embereket. Köszönöm szépen. (Közbeszólások a Jobbik soraiból. - Taps a Fidesz soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me