SALLAI R. BENEDEK

Full text search

SALLAI R. BENEDEK
SALLAI R. BENEDEK (LMP): Köszönöm, elnök úr. Államtitkár Úr! Arra a konkrét kérdésre tessék válaszolni: meddig tartja fent ezt az alkotmánysértő állapotot az Országgyűlés? Mikor lesz lehetőség arra, hogy megváltozzon ez a jogszabály?
Gyakorlatilag semmit nem tettek azóta, amióta nem született meg ez a jogszabály-módosítás. Mikor történik lépés? Meddig lesz ez az állapot? És a válaszában teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a kistelepülési polgármesterek jövedelmét, illetve fizetését érintő kérdésemet (Pócs János: Boldog István kenyere!), amikor már szintén többen egyéni képviselői indítványként, többek között Boldog István képviselő úr is, kezdeményezték, hogy legyen valamilyen rehabilitáció, és ne legyen ez a megbecsülés hiánya a kistelepülések vezetőivel szemben.
Mikor történik lépés? Kérem, hogy konkrétumot mondjon! December 15. óta egy alkotmánysértő jogszabály van hatályban Magyarországon. Az Országgyűlés feladata az, hogy ezt rendbe tegye. Az LMP megtette a módosító indítványát, ezt benyújtottuk. Tudja-e a kormány támogatni, vagy önállóan tesz lépést? Köszönöm szépen.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me