SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Igen, államtitkár úr, a BM-rendelet szerint történik olyan intézkedése a kormánynak, amivel veszélybe sodorja az embereket, amellyel több százezer családot sodor veszélybe. Hiszen a fideszes arrogancia, a nagyképűség és szakmaiatlanság oda vezetett, hogy mára a Fidesz-kormány, kimondhatjuk nyugodtan, közveszélyes.
És mondok még egy nagyon érdekeset, államtitkár úr. Azt mondta, hogy a magánszféra. Lehet, hogy erre megy ki az egész játék? Arra megy ki az egész játék, hogy majd azok a családok, amelyek biztonságban akarják tudni szeretteiket, biztonságban akarják tudni vagyonukat, azok majd forduljanak olyan megbízható kéményseprőipari szolgáltatókhoz, amelyek most még nincsenek ott a piacon? Lehet, hogy Mészáros Lőrinc már egy ilyen kéményseprőipari szolgáltató céget próbál meg összehozni? Bár lehet, hogy egyébként sokkal több köze lenne Mészáros Lőrincnek ehhez a tevékenységhez, hiszen gázszerelőként valamilyen köze lehetne a fűtéshez, mint ahhoz, hogy kisvasutat építsen vagy pedig stadionokat, mondjuk, egy 1800 fős faluban.
Lehet tehát, hogy erre megy ki: újabb piacokat akarnak szerezni a fideszes haveroknak és hűbéreseknek - gratulálok, az emberek élete árán! (Szórványos taps a Jobbik soraiban.)
(16.40)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me