DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Tisztelt Miniszter Úr! Hogy az ötvenes években ez hogy működött, és ahhoz képest ma milyen ügyek vannak Magyarországon (Balla György: Azt te nagyon jól tudod! - Németh Szilárd István: A családi almáriumban biztos benne van!), azért arról biztos, hogy nem ön tud beszámolni. (Folyamatos zaj. - Az elnök csenget.) Néhány volt képviselőtársam és nagyon sok ember a 2010-es kormányváltás után nagyon sokszor beszámolt arról, hogy milyen módszereket használnak önök. De miniszter úr, döntse már el: most az a baj, hogy elloptak 450 millió forintot, és azt az alpolgármestert, aki felelt ezért a pénzért, egyébként miért bántjuk? Azért, miniszter úr, mert szerintünk felelőssége van.
Ez olyan kérdés, tudja - ezek szerint az ön minisztériumában lehet fiktív számlákkal elszámolni úgy, és százmilliókat kilapátolni, hogy önnek ezért nincsen felelőssége? Egy polgármester adhat önkormányzati támogatást úgy ifjúsági és utánpótláscélra, hogy arculattervezésre befogadja azt a számlát 54 millió forintért, amit gyakorlatilag elloptak? És annak az embernek ön szerint semmilyen felelőssége nincsen?
Ön egyszerűen pártpolitikai alapon védi azokat az embereket, akiknek igenis a felelősségre vonását meg kellett volna látni, és továbbra is azt követeljük, hogy ha már büntetőjogi alapon nem is, legalább erkölcsi alapon a Fideszen belül tegyenek rendet. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me