ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Természetesen minden olyan véleményt, amely bűncselekmény elkövetésével vádolja meg a miniszterelnököt - ön most ezt tette - a leghatározottabban vissza kell utasítanom. Magyarországon minden parlamenti képviselőnek és minden kormánytagnak folyamatosan a vagyoni helyzetéről a vagyonnyilatkozatán keresztül, a valósággal egyező módon nyilatkoznia kell. Én ezt 26 éve gyakorolom. Minden, amit ott olvas, az úgy van. Ami azon túl van, pletyka, föltételezés vagy politikai vád, az mind valótlan.
Másodsorban: a kormány nem úgy működik, mint egy vendéglő, ahol bejön valaki, és rendeléseket ad föl, hogy milyen vizsgálóbizottságokat kellene fölállítani.
Harmadrészt: szép ajánlat, hogy mindenki állítson föl egyet-egyet, de ha az önök összes korrupciós ügyére fölállítanánk egy-egy vizsgálóbizottságot, nem maradna szabad képviselő itt, a Ház tagjai között. És hogy gyarapítsam eggyel ismét - minden alkalommal fogok önnek segíteni, hogy rendet tudjon tenni a pártjában, most ismét segítek önnek -: azt javasolom, hogy azt nézze meg, hogy a Jobbik frakciója és pártalapítványa 2010 óta elkötött összesen kétmilliárd forintot, és abból 520 millió forint csupa olyan céghez ment, amelynek szálait egyetlen rejtélyes ember tartja a kezében. Köszönöm megtisztelő figyelmét. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me