ELNÖK

Full text search

ELNÖK
ELNÖK: Tisztelt Képviselőtársaim! Mint hallhattuk, Gúr Nándor képviselő úr nem fogadta el az államtitkári választ. Kérdezem a tisztelt Házat, elfogadja-e azt. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Kimondom a határozatot: az Országgyűlés az államtitkári választ 113 igen szavazattal, 32 nem ellenében, tartózkodás nélkül elfogadta.
Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Ezzel az interpellációs kérdések végére értünk. Most kétperces technikai szünetet rendelek el, és onnan az azonnali kérdések órájával folytatjuk munkánkat. (Rövid technikai szünet. - A képviselők egy része elhagyja az üléstermet.)
Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk munkánkat. Megkérem képviselőtársaimat, foglalják el helyüket, hogy az azonnali kérdések óráját zavartalanul bonyolíthassuk le.
Tisztelt Országgyűlés! Bárándy Gergely képviselő úr, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a Magyar Nemzeti Bank elnökéhez: „Ön rendelt magának ötmilliós fizetést, elnök úr?” címmel. Elnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt a válaszadásra Nagy Márton alelnök urat jelölte ki. Tisztelettel kérdezem képviselő urat, elfogadja-e a válaszadó személyét.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me