IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Köszönöm a szót. A teljes levél nálam van egyébként, amit ezek az emberek, akiket az előbb említettem, fölsoroltak. Azt kell mondjam, hogy neves építészek, hozzáértő emberek akként vélekednek erről, hogy egy olyan építményt felépíteni, ami a millennium időszakában került felépítésre, aztán néhány évtizedig állt, most újra fölépíteni, és gyakorlatilag a 2010-es évek végén abban reménykedni, hogy a gipszstukkóit majd kíváncsian fogják lesni a turisták, alapvetően félreértés. Tehát ez egy nettó anakronizmus, ami ott épül, azt gondoljuk.
Nem gondoljuk, hogy ez a körülbelül 350-400 milliárd forint, amiről itt most beszélünk, mert a tervek ekkora összegről szólnak, ez a leghatékonyabb módja annak, hogy ezt az ön által is említett galériát vagy akár a könyvtárat elhelyezzük.
(17.00)
Nyilván ezeknek megfelelő és méltó körülmények közé kell kerülniük; hogy ezt egy felújítással, bővítéssel vagy bármi más módszerrel lehet megtenni, vagy pedig úgymond egy ilyen beruházással, amire mi csak azt tudjuk mondani, hogy megalomán és anakronisztikus, akkor, azt gondolom, hogy döntsék el, de mi határozottan (Az elnök csenget.) kiállunk az építészek által felkínált javaslat mellett. (Taps az LMP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me