KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselő Úr! Annyi változás van az önök hozzáállásában, hogy eddig azt tapasztaltuk itt a parlamentben, hogy nem támogatják a rendet, a közbiztonságot erősítő törvényeket. (Közbeszólások a Jobbik soraiból.) Ugye, az elmúlt hat esztendőben hosszú lajstromot tudnánk felsorolni. De odáig nem mentek el, mint amit ma megtett képviselő úr, hogy támadják is a rendőrséget. Arra kérem, hagyják ezt abba.
A rendőrség, még egyszer mondom, az Alaptörvényben foglalt feladatainak végrehajtását pártpolitikai befolyástól, pártbefolyástól mentesen látja el Magyarország valamennyi területén, így Siófok városában is. Arra kérem, hagyják békén a rendőrséget. A közérdek az, hogy a rendőrség eredményesen végezze a munkáját, és szolgálja az emberek élet- és vagyonbiztonságát, a közrendet, a közbiztonságot Magyarország valamennyi településén.
Kérem önöket, hogy az önök tehetetlenségét ne a rendőrségen vezessék le! Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me