BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ

Full text search

BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ
BANGÓNÉ BORBÉLY ILDIKÓ (MSZP): Tudja, államtitkár úr, nem lobbista vagyok, hanem egy érintett. És tudja, csak kívánni tudom magának, hogy soha ne menjen azon keresztül, amin egy meddő pár keresztülmegy évek hosszú sora óta (Dr. Rétvári Bence: Segítünk neki.), és arra vágyik, hogy a gyermeke megszülethessen, államtitkár úr.
És tudja, kikérem magamnak és azoknak a meddő pároknak a nevében, hogy így beszéljen erről az intézményről! Tudja, maguknak mi a dolga?! Hogy kitakarodjanak a magyar családoknak a hálószobájából (Felzúdulás, zaj, közbekiáltások a kormánypártok soraiból, köztük: Orvost neki! - Nyugalom! - Nem kell kiabálni.), és azt a pénzt a magyar családokra és a vágyott gyermekek megszületésére költsék, amit elloptak az elmúlt nyolc évben. (Dr. Hoppál Péter: A stílus maga az ember.)
És államtitkár úr, szégyellje magát, ahogy ebben a parlamentben erről a témáról beszél! Mindenki nagyon jól tudja, hogy mit tett le az asztalra Kaáli professzor, és hány gyermek köszönheti ennek az intézménynek a megszületését. (Zaj, közbekiáltások a kormánypártok soraiból, köztük dr. Rétvári Bence: Ti mit tettetek? - Az elnök csenget.) Undorító, ahogy viselkednek ebben a témában. Nem tudom elfogadni, államtitkár úr. (Zaj. - Az elnök csenget. - Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me