DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY

Full text search

DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY
DR. LUKÁCS LÁSZLÓ GYÖRGY (Jobbik): Köszönöm szépen. Államtitkár úr, az már bebizonyosodott, hogy a felújítás egy álsztori (Dr. Rétvári Bence: Álsztori?! Az összes felújítás?!), amit azért találtak ki önök, hogy valamivel elfedjék ezt az egész mögötte rejlő botrányt. Az álsztori azért sem igaz, mert önök azzal védekeztek, hogy azért van szükség most a felújításra, mert a betegek elmentek nyaralni. (Derültség a Jobbik soraiban.) Hát mennyire életszerű, hogy a betegek nyaralni mennek? Amikor valamilyen osztályt, részleget bezárnak, azt átviszik egy másik helyiségbe vagy egy másik részleghez, és ott folytatják tovább a munkát.
De hogy mégis megtaláljam az okokat, hogy miért mehettek az Ikeába, azért mehettek az Ikeába dolgozni ezek a dolgozók, mert amíg ők dolgoztak, önök loptak, amíg ők ott álltak a betegágyak mellett, önök Mészáros Lőrincéknek vitték a pénzt, és oda költötték el azokat a forrásokat, amelyeket az egészségügyben kellett volna elkölteni.
És hogy adjak egy jótanácsot önöknek: a következőnek, ha delegáció érkezik, és a valósággal akarják őket szembesíteni, javaslom, látogassák meg közösen a soroksári Ikeát, talán ott majd találkozhatnak egészségügyi dolgozókkal, mert a Dél-pesti Jahn Ferenc Kórháznak ezen az osztályán nagy valószínűséggel a jövőben már nem fognak találkozni. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me