DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Tisztelt Képviselő Úr! Vakságra nehéz orvosságot felírni. Menjen fel! Én felmentem a honlapra, megnéztem a képeket. Felmegy, és látni fogja.
De engedje meg, hogy én is belemenjek egy-két nyelvtörőbe! (Z. Kárpát Dániel közbeszól.) „Gravad lax, filmjölk: MEGKÓSTOLNÁD? Stockholm, Göteborg, Lappföld: LAKNÁL ITT? Svédországi partnerünk részére keresünk szakvizsgázott, minimum 3-5 éves tapasztalattal rendelkező szakorvosokat minden szakterületre.” (Közbeszólások a Jobbik soraiból.) Ezt én a premiumdoctors.hu-n olvastam; tudja, tisztelt képviselő úr, ez az a csapat, amelynek ön is része volt, amelyből ön is pénzt vett ki (Dr. Lukács László György: Soha nem vettem ki pénzt belőle!), és amely azzal foglalkozott, hogy valóban egészen Svédországig vigyen el magyarországi egészségügyi dolgozókat. Utána pedig ön feláll, és valótlan vádakat elmond, hogy mentek-e máshova dolgozók ebből a kórházból vagy sem. (Varga Mihály: Szégyen! Szégyen!)
Ebben a kórházban felújítás van. Magyarországon olyan egészségügyi béremelés van, amire ön a rendszerváltás óta nem lát példát. Ön pedig azzal foglalkozott, nem azzal, hogy betegeket gyógyítson, mert nem ez a végzettsége, hanem azzal, az ön egész cége, hogy orvosokat vigyen külföldre - és utána itt feláll. Ez nagyon hiteltelen! (Az elnök csenget.) Simicska Lajos, remélem, sokat fizet érte! (Z. Kárpát Dániel: Ebbe fogtok belebukni! - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me