VARGA MIHÁLY

Full text search

VARGA MIHÁLY
VARGA MIHÁLY nemzetgazdasági miniszter: Tisztelt Képviselő Úr! Alapvetően a hatályos jogszabályok és törvények betartását támogatom, és nagyon sajnálom, hogy önnel valószínűleg megírattattak egy ilyen kérdést, és ezt el kellett itt mondania. Most már ön is érzi, hogy belekerült egy csapdahelyzetbe, hiszen az, amit elmondott, nem felelt meg a valóságnak. Ön is azzal kezdte a felszólalását, hogy nem érte kár, miközben a kérdése arra vonatkozik, hogy az adófizetőknek kell-e kifizetni ezt a kárt. (Szilágyi György: Eddig! Eddig!) Bocsánat, de itt valami ellentmondást érzek az ön szavai között.
Tisztelt Képviselő Úr! Magyarországon, még egyszer mondom, jogállam van, hatályos bírósági döntések ki tudják kényszeríteni törvények betartását. Ha önnek bárkivel szemben ilyen fenntartása van, akkor kérem, ezt tegye meg. Ön egy tisztességes ember, képes arra, hogy képviselői minőségében is, de akár mint állampolgár is eljárjon a bíróságon. Ha meg egyébként a dolog mögött irigység van, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. Magyarország nem a kommunizmus időszakában él már. Vannak eltérő teljesítmények a gazdaságban is, a munka világában is.
Ha ön irigyli Csányi Sándort, Demján Sándort vagy másokat, azzal sajnos önnek kell megbarátkoznia. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me