SZILÁGYI GYÖRGY

Full text search

SZILÁGYI GYÖRGY
SZILÁGYI GYÖRGY (Jobbik): Elnök úr, hát hogy lehetne elfogadni, amikor államtitkár úr még azokat a tényeket is letagadja, amikről képek és videofelvételek vannak, hogy igenis a rendőrség ott volt, és megakadályozta az újságírókat, hogy feltegyék a kérdéseiket. Ön szerint nem volt ott a rendőrség, és akkor punktum, ezt el kell fogadni.
Ma egész nap arról beszéltünk, önök hangoztatták nagy szólamokkal, hogy átláthatóság, feketepénzek, korrupció, és amikor fölmerül a kérdés ilyen súlyos százmilliárdos ügyekben, amikor Habony Árpád és Rogán Antal neve is belekeveredhet ebbe, akkor érdekes módon önök nem tartják fontosnak, hogy ezeket a dolgokat kivizsgálják.
És még szóba került a média is, tudja, az a média, amit önök közpénzből építettek fel Habony Árpáddal, egy fideszes média. Tolják oda a súlyos százmilliókat Habony Árpád alá, akinek egyébként ön szerint semmi köze nincs önökhöz és a Fideszhez. Dehogy nincs! Építi a kis birodalmát, intézi a piszkos pénzügyeiket és minden egyebet.
És nem adott egyetlenegy dologra se választ: van-e ennek az embernek, aki ön szerint nincs is, van-e diplomata-útlevele, adtak-e önök, a kormány diplomata-útlevelet Habony Árpádnak? (Közbeszólások a kormánypárti padsorokból.) Erre kellett volna válaszolni, erre se volt hajlandó! (Taps a Jobbik soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me