DR. HARANGOZÓ TAMÁS

Full text search

DR. HARANGOZÓ TAMÁS
DR. HARANGOZÓ TAMÁS (MSZP): Köszönöm szépen a szót. Miniszter úr, a kérdésem továbbra is ugyanaz.
Ha érdekli, hogy Puch László hova és milyen pénzét teszi, javaslom, hogy hívja föl telefonon, lehet, hogy előbb eléri, mint én. (Taps az MSZP és az LMP soraiban.)
Itt állami pénzekről van szó, miniszter úr, és egy 100 százalék állami tulajdonú Volán-társaságról, amelyből ez a hét darab van az országban, semmilyen piaci és versenyhelyzet nincs. Hogy e kettő közé, még egyszer kérdezem, miniszter úr, miért kell betenni egy ilyen céget, arra nem kaptam választ.
Azt pedig, hogy offshore cég, miniszter úr, ön tudja a legjobban: nem feltétlenül csak az adóelkerülési részről szól, hanem arról, hogy ki a tulajdonosa ennek a cégnek. Úgyhogy legyen kedves, ha ilyen magabiztos, miniszter úr, hogy ez nem egy offshore cég, tehát átlátható, és tudjuk, hogy kik állnak mögötte, nevezze meg, legyen kedves, hogy ki áll az ODEX Kft. mögött, és akkor ki fog derülni, hogy nem egy offshore cég. A cégnyilvántartásból a kézbesítési megbízottakon kívül mást nem lehet fellelni. Várom a válaszát továbbra is, miniszter úr. (Taps az MSZP soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me