DR. TILKI ATTILA

Full text search

DR. TILKI ATTILA
DR. TILKI ATTILA (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Államtitkár Úr! Komolyan vehető politikus ma már talán nem vitatja, hogy a bevándorlási válság a legsúlyosabb kihívás, amivel az Európai Uniónak a megalakulása óta szembe kell néznie. Sajnos az is világos, hogy a brüsszeli bürokraták még mindig nem értik azt, hogy az európaiak nem akarnak évente százezerszámra bevándorlókat fogadni és eltartani.
A társadalmi feszültségek mellett a bevándorlás ugyanakkor nagyon komoly biztonsági kockázatot is jelent. Az elmúlt két évben több mint húsz terrortámadás történt Európában, amelyek mögött minden esetben, kivétel nélkül első- vagy másodikgenerációs bevándorlók álltak.
Az, hogy a nemzetközi koalíció a közelmúltban jelentős sikereket ért el az Iszlám Állam nevű barbár terrorszervezet ellen, felszabadítva az általa korábban birtokolt területek közel 90 százalékát, csak tovább fokozza ezt a veszélyt. A terroristák nem tudnak tovább harcolni, menniük kell, és hova máshova menekülnének, mint Európába, ahol tárt karokkal fogadják őket. A Soros-terv felelőtlen brüsszeli támogatása épp ezeket a terroristákat is a nyakunkra hozza.
Tisztelt Államtitkár Úr! A helyzet minden korábbinál veszélyesebb. Ha az Unió nem tesz végre eredményes lépéseket határai megvédése érdekében, Európa maradék biztonsága is romba dőlhet, és félő, hogy a közeljövő híradásai újabb európai terrorista merényletekről és újabb ártatlan áldozatokról fognak szólni. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me