KARA ÁKOS

Full text search

KARA ÁKOS
KARA ÁKOS nemzeti fejlesztési minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! A sokadik alkalommal azt tapasztaljuk a parlamentben, hogy a Jobbik és a baloldal közös álláspontot foglal el egy kérdésben (Bana Tibor: Ez olyan nagy baj?), közös platformra sikerült helyezkedni. Ezt a tényt szerettem volna az elmúlt percek alapján elmondani, és azt, hogy ennek a szakmai alapja nyilván nem létezik. Erre majd utalni fogok mindjárt. Itt egy politikai közösségről van szó, politikai közös álláspontról.
Ha a jogszabály szakmai részét nézzük, és ha elolvasták volna a javaslatot, akkor világosan láthatnák, hogy a törvénymódosítás nevesíti, hogy az eddig is jogosultsággal bíró helyi, földfelszíni sugárzású televíziók élhetnek ezzel a lehetőséggel. A törvénymódosítás a 34 jelenleg is üzemelő földfelszíni televízió számára jelent egyszerűbb eljárást, amennyiben más igény nem merül fel a 30 napos hirdetményi időszakban. Ha van más igény, le kell folytatni a pályáztatást.
Ez a szakmai válasz a felvetéseikre, az ehhez kerekített teljesen felesleges politikai vélemények és állásfoglalások meg, gondolom én, a közelgő választásokkal kapcsolatos politikai pozíciókeresés részei. Köszönöm szépen a szót, elnök úr. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me