ORBÁN VIKTOR

Full text search

ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR miniszterelnök: Szeretném megismételni az előbb tett ajánlatomat. Ha úgy gondoljuk, hogy a nyugdíjak legkisebb mértékének szabályozásához egy másik módszert akarunk választani, akkor mi készen állunk erre a szakmai megbeszélésre. Ha van ilyen előterjesztés, szívesen megfontoljuk. Magyarországon egyébként az átlagnyugdíj ebben a pillanatban 110 ezer forint/hónap.
(16.40)
Ami pedig a dolog átfogó dimenzióját illeti, azt tudom mondani, hogy azért is szívesen állunk az ön rendelkezésére egy ilyen szakmai tanácskozáson, mert a kormány egy többgenerációs Magyarországban gondolkodik. Sokan vagyunk, akik személyünkben is érintve vagyunk, hiszen sokunknak megvannak még a szülei, sőt van, akinek még megvannak a nagyszülei is. és úgy tartjuk helyesnek, ha a szüleink meg a nagyszüleink megkapják azt az elismerést, mind erkölcsi, mind pedig anyagi értelemben, amit a munkájukkal és azzal, hogy bennünket fölneveltek, egyébként megérdemelnek.
Úgyhogy szeretném önt megnyugtatni, hogy a kormány egy többgenerációs Magyarországban gondolkodik. Egy olyan országban, amelyben minden generáció saját otthonára talál. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me