PÓCS JÁNOS

Full text search

PÓCS JÁNOS
PÓCS JÁNOS (Fidesz): Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Államtitkár Úr! Annak ellenére, hogy Vona elnök úr ellopta vagy inkább eladta a Jobbik lelkét, a cuki púder alatt még mindig megvan a párt régi arca, az igazi arc. Ez az arc azonban most nem a korábbi hagyományos szélsőjobbos ellenségképre tekint, hanem a nyugdíjasokra. Azt követően, hogy Vona elnök úr elfogadhatatlan véleményt nyilvánított a nyugdíjasokról, a párt hívei sorra öntötték az olajat a tűzre. Odáig fajult a dolog, hogy a Jobbik már a halottak emlékét is gyalázza.
Nemrég jelent meg a Jobbik-pártsajtóban egy videó, amelyen egy idős néni fakadt dalra egy idősnapi rendezvényen. A felvételhez cikk is készült, amelyben a nénin élcelődtek. Jászladányon közszeretetnek örvendett az az idős hölgy, aki akkor, 2014-ben halálos betegen énekelt. Nemcsak ő, de mindenki tudta, hogy soha többé nem fog énekelni a közönség előtt, nem fog már többet szerepelni. Sajnos, még abban az évben elhunyt. Isten nyugosztalja! A cikkhez írt trágár kommentekből kiderült, hogy mindenki tisztában volt azzal, hogy a felvétel régi, sőt azzal is, hogy a rajta szereplő hölgy már nem él. A Jobbik pártmédiája mégsem riadt vissza attól, hogy a felvételt lejáratásra használja, kigúnyolva ezzel egy idős asszony politikai hitvallását, meggyalázva ezzel az ő emlékét.
De ez nem csak a jobbikos közönség hangja. A Jobbik jászsági vezetője a mocskolódó kommenteket összességében viccesnek találta, és lájkolta a bejegyzést. Ráadásul Volner János frakcióvezető úr ahelyett, hogy töröltette volna, tovább terjesztette a videót, pedig akkor már a kívülállók számára is világos volt, hogy egy halott ember emlékét gyalázza, ahogy Volner frakcióvezető úr is ezt tette a kommentjében.
Államtitkár Úr! Miért kerülhettek a nyugdíjasok a jobbikosok céltáblájára, és hogyan áll ki értük a kormány? Várom tisztelettel a válaszát. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me