LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Ön felelősöket követel, de nem olyan régen egy vitanapot a felelősökkel kezdeményeztek. Ebben a parlamentben van olyan politikai párt, az MSZP, amelynek korábbi pénzügyminisztere propagálta, engedélyezte, reklámozta a devizahitel intézményét 2002 után. Konkrétan az történt, hogy a Fidesz által otthonteremtéshez biztosított forintalapú, államilag támogatott kedvezményes hiteleket 2002 után a szocialista kormány devizahitelekkel váltotta ki.
(18.30)
Ezért adósodott el másfél millió család Magyarországon, és önök velük kezdeményeztek közösen vitanapot. Legyen, kérem, konzekvens, és a pártján belül képviselje azt, hogy a devizahitelesek eladósítóival, a károkozókkal nem léphetnek fel együtt politikailag a következő időszakban!
Ami pedig a szóba állást illeti, mindannyian szóba állunk minden választóval, aki bennünket a Parlament bejáratánál megszólít, vagy akar tőlünk valamit, ez nem okozhat problémát.
Én azt tudom önnek mondani, hogy ez a 256 forint lehet vitaképes álláspont. De most mennyi a svájci frank? 270. Mennyi volt egy időszakban? 319. Ki fizette ki a különbséget, és ki állja a cechet? Magyarország és a magyar adófizetők. (Taps a kormánypárti padsorokban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me