Z. KÁRPÁT DÁNIEL

Full text search

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
Z. KÁRPÁT DÁNIEL (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! El kell mondanom, miniszter úr szavait a tekintetben köszönöm, hogy ha önök valóban megoldották volna ezt a problémát, akkor a fogadóóráikon vélhetően nem jelentkeznének tömegével azok a károsultak, akik még mindig valamifajta igazságtételt követelnek. Nem tudom feloldani azt az ellentmondást, hogy ezek az emberek 150-155-160 forinton vették fel az úgynevezett hitelüket, önök pedig 256 forinton váltották át mindezt.
Tehát bizonyos az, hogy egy új elszámolási törvényre van szükség, egy olyan megegyezésre, ahol a károsultak pénze visszacsoportosítható, és ezt egyetlen magyar kormány sem fogja tudni megúszni. Azért nem, mert a kiszáradt gazdasági helyzethez érdemben hozzájárul az a szociális és társadalmi katasztrófa, ami túlzás nélkül százezrek kisemmizésével járt együtt. Eltagadhatatlan folyamatok mindezek, tehát egy új elszámolási törvény mellett kutya kötelessége lenne már ennek a kormánynak is a vádlottak padját a felelősökkel megtölteni, legyenek azok bankvezérek, legyenek azok végrehajtók, legyenek azok végzettség nélküli közvetítők. De ez a helyzet nem maradhat ennyiben.
Arra kérem önöket, fáradjanak ki a térre, álljanak szóba az érintettekkel, ne csak fogadóórán, szervezett körülmények között, hanem bármikor, amikor…

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me