LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: Kedves Képviselő Úr! Ha a felszólalása azt a célt szolgálta, hogy a magyar demokrácia helyzetéről kíván vitát folytatni, arra, úgy gondolom, hogy nem alkalmas a kétszer két perc és a kétszer egy perc, ennek rendezettebb kereteket kell talán biztosítanunk - érdemes.
A másik megjegyzésem pedig, hogy nem tervezem, hogy hülyének nézzem. Próbáltam válaszolni arra a kérdésére, ami, úgy gondolom, hogy a kétperces és az egyperces időkeretben nem volt megválaszolható. Azt is szeretném önnek elmondani, amire szintén nem alkalmas a két, illetve az egy perc, hogy a CEU tevékenységével kapcsolatban a kormányoldalról senkinek semmi kifogása nem volt, képviselő úr. (Közbeszólás az MSZP soraiból: CÖF!) Mi csak azt szeretnénk, ha a CEU-t alapítókat is ugyanazok a jogok és kötelességek illessék meg (Közbeszólás az MSZP soraiból: CÖF-öt!), mint Magyarországon a más egyetemalapítókat.
Azt gondolom, hogy a jogegyenlőség elvével önnek is egyet kell értenie. A törvény előtt mindenki egyenlő kell legyen. Ezt mindenki tartsa tiszteletben. Ennyi volt a kormány álláspontja CEU-ügyben. (Közbeszólás az MSZP soraiból: Nem CEU! CÖF! - Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me