DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Tisztelt Elnök Úr! Képviselő Asszonyok és Képviselő Urak! Tisztelt Államtitkár Úr! Jól érzékelhetően a lex CEU ügye nem zárul le azzal, hogy önök elfogadták ezt a törvényt, a köztársasági elnök úr meg aláírta. Messze a határainkon túl is komoly visszhangot váltott ki. Itt az önök érvelésében ekkor megjelent egy nagyon figyelemre méltó és fundamentális elem, tudniillik hogy azok - most nem a politikusokra gondolok -, akik egyébként nemzetközileg is a CEU ügye mellé álltak, megtévesztettek.
Oxford, Stanford, Yale, Harvard, Georgetown University, Massachusetts University of Technology, Technical University München, Freie Universität Berlin, University of California Berkeley, továbbá 15 Nobel-díjas, 1100 egyetemi professzor, 640 tanszékvezető, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke, a volt köztársasági elnök, egyébként az egyik legtekintélyesebb magyar jogtudós, Sólyom László professzor úr, köztársasági elnök. Azt szeretném kérni államtitkár úrtól, hogy itt, a parlament és az ország nyilvánossága előtt segítsen nekünk megérteni, hogyan sikerül, hogyan lehetséges, hogy a World of Learning, A tanult világ enciklopédiája által kiemelten jegyzett professzorok, tudósok százai megtévesztettek.
(16.40)
Kérem szépen, mondja el, hogy ki és hogyan tévesztette meg őket! Nagyon kérem, hogy lehetőleg erre a kérdésre válaszoljon, és ha lehet, akkor most ne a patikákkal foglalkozzon! Kérem, próbálja meg ezt világossá tenni! Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me