DR. HILLER ISTVÁN

Full text search

DR. HILLER ISTVÁN
DR. HILLER ISTVÁN (MSZP): Amíg még a formális parlamenti demokráciát tartjuk, addig az ellenzék kérdez, a kormány meg válaszol, államtitkár úr. Következésképpen én szívesen válaszolok önnek, mert már vágyom azt az állapotot, hogy maga ellenzékben legyen a társaival együtt, mi meg válaszolunk az önök kérdéseire. De addig a rövid ideig, amíg ez nem így van, önnek kutya kötelessége nekem válaszolni. (Dr. Legény Zsolt: Ez így van!)
Magyar Bálint egyetlen felsorolt intézménynek nem professzora, nem rektora, se a Harvardnak, se a Freie Universität Berlinnek, következésképpen nem kaptam választ, következésképpen nem hiszem el, hogy önök ebben hisznek. Ez egy politikai akció, semmi, de semmi köze a magyar felsőoktatáshoz, semmi köze a magyar felsőoktatási törvényhez. Tisztességesebb és bátrabb dolog lett volna, ha kiállnak, és azt mondják, hogy önök ezt az egyetemet nem akarják.
Jelzem, mi beterjesztettük, hogy vonják vissza ezt az egyetemet (sic!). Azt szeretném kérni, hogy egy percben mondja el nekem (Közbeszólás az MSZP soraiból: Törvény!), visszavonják-e ezt a törvényt. Köszönöm szépen. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me