DR. VEJKEY IMRE,

Full text search

DR. VEJKEY IMRE,
DR. VEJKEY IMRE, a Törvényalkotási bizottság előadója: Tisztelt elnök úr, köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Ezúton tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést, hogy a Törvényalkotási bizottság 2017. április 13-án megtárgyalta a T/14680. számon benyújtott egyes belügyi tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot, és ahhoz a bizottság 29 igen szavazattal, 8 nem ellenében, tartózkodás nélkül összegző módosító javaslatot és összegző jelentést nyújtott be.
Az összegző módosító javaslat tartalmazza a Honvédelmi és rendészeti bizottság által javasolt, főként nyelvhelyességi és stiláris szövegkorrekciós módosításokat, amelyeket bizottságunk is támogatott, továbbá a Törvényalkotási bizottság saját módosító javaslatát is megtaláljuk benne. Így, amennyiben a felhatalmazó rendelkezés a sarkalatos jellege miatt nem kerülne elfogadásra, akkor szükséges a Terrorelhárítási, Információs és Bűnügyi Elemző Központnak az Európai Bizottság részére történő statisztikai adatszolgáltatására vonatkozó hatályos szabályozás megtartása, ennek érdekében pedig apróbb módosítások fellelhetők az összegző módosító javaslatban.
Tisztelt Képviselőtársaim! A törvényjavaslat elősegíti a gyakorlati tapasztalatok átültetését a magyar jogrendbe, valamint az egységes és következetes jogalkalmazási gyakorlat megteremtését irányozza elő, ezért kérem, támogassák a T/14680. számú törvényjavaslatot. Köszönöm megtisztelő figyelmüket.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me