GÚR NÁNDOR

Full text search

GÚR NÁNDOR
GÚR NÁNDOR (MSZP): Sovány a válasz, nagyon sovány, ezt nem lehet elfogadni. Tudja, 2010-11-ben kellett volna mértékadó fizetésemelést tenni, amit önök nem tettek meg, sőt elvettek. Ön minimálbérről beszél? Öt éven keresztül kevesebb értékű pénzt kaptak a minimálbéresek a kezükbe (Moraj és közbeszólások a kormánypárti sorokból: Nem igaz!), mint előtte. (Zaj. - Az elnök csenget.) Csak számolni kell, képviselőtársaim, és rá fognak döbbenni, nem a hülyeséget kell bemagolni és elfogadni. 600 ezer ember ennek okán is elhagyta ezt az országot.
Önök elüldözték ezeket az embereket. Hazahozni kit tudnak? Hazaváró-program? 105 embert hoztak haza, majd nyitják a kapukat, jönnek az ukránok, és jönnek mások? Hát, önök nem a magyar emberek érdekeit szolgálják (Moraj a kormánypárti sorokban.), önök más országok, idegen hatalmak érdekeit szolgálják (Felzúdulás a Fidesz soraiból.), nem a magyar emberek érdekeit. Szégyen, amit csinálnak! Szégyen!
Előbb-utóbb a konzekvenciát le fogják vonni az emberek. Önök alkalmatlanok a kormányzásra, és ez be is fog bizonyosodni. (Moraj a kormánypárti sorokból.) Köszönöm szépen. (Taps az MSZP soraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me