VOLNER JÁNOS

Full text search

VOLNER JÁNOS
VOLNER JÁNOS (Jobbik): Köszönöm szépen. Miniszter úr, mindenkit predesztinálnak a szerepei valamire, önt a mundér védelmére és Czira Szabolcs védelmére predesztinálta a szerepe a mai napon. Én azonban azt láttam ezen a tüntetésen, hogy nagyon föl vannak háborodva a nagykőrösi emberek, és az a 2500 aláírás, amit elhoztam, azt bizonyítja, hogy a nagykőrösi emberek sem önnel, sem Czira Szabolcs pénzköltésével nem értenek egyet.
Én tehát, miniszter úr - politikamentes ez a kérdés, én a lakosságot helyben képviselni szeretném, azért jöttem el, mert több különböző színezetű választót tudhatok magam mögött, többek között az önök szavazóit is -, egy politikafüggetlen kérdésben szeretném a kormány támogatását elnyerni annak érdekében, hogy a nagykőrösi embereknek vissza tudjuk szerezni a pénzt. Mivel nekem lehetőségem van arra, hogy az Országgyűlésben felszólaljak, természetesen megteszem, kiállok az érdekükért.
Tehát kérdezem, miniszter úr, lát-e lehetőséget és ha igen, mikor arra, hogy vissza legyen ez az összeg fizetve. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me