DR. SZÉL BERNADETT,

Full text search

DR. SZÉL BERNADETT,
DR. SZÉL BERNADETT, az LMP képviselőcsoportja részéről: Ez a törvényjavaslat egy provokáció, de mi is megtesszük a magunk tétjét. Mi pontosan azt akarjuk tudni, hogy az állami és a pártalapítványi támogatások hol landolnak ebben az országban.
Módosító javaslatokat kértek, hát megkapták. Ott vannak a módosítók beadva az LMP által, hogy mely civil szervezetek és mely médiák szívják fel a közpénzeket, ugyanis mi a Fideszben bujkáló külföldi ügynökökön kívül azt akarjuk tudni, hogy a magyar adófizetők pénze egész pontosan hol landol ebben az országban.
És ha önök történelmi párhuzamot akarnak, akkor a kuláklistákat tudom felhozni ezzel a törvénnyel körülbelül egy szintre, amelyek olyan embereket bélyegeztek meg, akik tisztességesek, szorgalmasak és ártatlanok voltak, és bűnbakkeresésre használták őket. Önök most ugyanazt csinálják, mint az önök elődei. Szeretném önöknek előre jelezni, hogy ha ez a törvény átmegy a parlamenten, és nem hajlandók érdemben tárgyalni az ellenzékkel, nem vonják vissza, és nem hozzák létre azokat az átláthatósági szabályokat, amiket például mi akarunk az állami pénzek felhasználásával kapcsolatban, az Alkotmánybírósághoz fogunk fordulni. (Taps az LMP és az MSZP padsoraiból. - Közbeszólás a kormányzó pártok padsoraiból: Forduljatok!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me