MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Hollik képviselőtársam Soros-receptje indíttatott itt kétperces hozzászólásra. Fölsorolta mi a sorosi recept. Azt mondta, hogy vedd meg a szakértőket, mutasd őket függetlennek!
Az Alapjogokért Központ, a Nézőpont Intézet, a híradóban szereplő szakértők, akiket függetlenként akarnak bemutatni, mind-mind megfelelnek ennek a paraméternek. Vegyél médiát! - TV2, MTV, Echo, korábbi Simicska-birodalom. Hozzál létre úgynevezett polgári öntevékeny csoportokat! Ezeket a PÖCS-öket koordináljad, és ilyeneket használjál föl arra, mint például a CÖF, arra, hogy segítsék és támogassák az önök tevékenységét, mások mögé bújva, nem vállalva fel a véleményt - Magyar Vizsla az előző kampányidőszakban. Tehát nekem úgy látszik, úgy tűnik, hogy a Fidesz igenis megtanulta a sorosi receptet.
Ha tehát az önök szóhasználatát használjuk, akkor önök a sorosi recept alapján működnek itt, Magyarországon, sőt, mivel az önök vezetőit is megvette Soros György - hiszen ösztöndíjasok voltak korábban -, akkor ezért azt is lehet mondani, hogy önök Soros György ügynökszervezetei voltak mint fideszesek és KDNP-sek. És azt gondolom, hogy ez egy helyes meghatározás, hiszen bennünket - maguk azt mondják -, minket támogat Soros György, meg mi állunk Soros György mögött. Nem, kérem, maguk mögött állt Soros György számtalan alkalommal: amikor maguk létrejöttek, finanszírozta az első számú vezetőjüket, Orbán Viktort.
Így értem, hogy hirtelen most önök nagyon nehezen néznek szembe ezzel, de mégiscsak azt lehet mondani, hogy tulajdonképpen a Fidesz a genezise óta vagy genezise elején Soros György ügynökszervezete volt, és megtanulták a sorosi receptet. Köszönöm szépen. (Dr. Bárándy Gergely: Hát, így volt ez! - Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me