DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Megpróbálom elkezdeni, bár amíg a frakcióvezető asszony a beismerő nyilatkozatát osztogatja a képviselőtársaimnak, lehet, hogy félig elvonja a figyelmüket, de engedjék meg, hogy a tüntetések kapcsán idézzek önöknek egy pártelnököt.
Azt mondta ez a pártelnök egy utcafóruma után a fiatalok tüntetéséről, hogy az öncélú dühnek, az öncélú utcai dolgoknak semmi, de semmi értelme nincsen. Ezt mondta Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke arról a tüntetéssorozatról, ami kialakult. Úgy látszik, Molnár Gyula számára a pártérdek a fontos. Úgy látszik, Molnár Gyula számára csak a pártérdek a fontos; bárkit lenéz, bárkit megvet, bárkire mondhatja, hogy így semmi, de semmi értelme ennek a tüntetéssorozatnak. Ezt mondta Molnár Gyula.
De a Magyar Szocialista Párt korábbi elnöke, Lendvai Ildikó is eléggé egyértelműen (Az elnök csenget.) fogalmazott, amikor azt mondta, hogy a Magyar Szocialista Párt teljes mértékben Soros György mögött áll. (Kunhalmi Ágnes: A tüntetők sem öncélúak! Az öncélúság célja a kormányváltás! - Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Szerintem, Bence, ülj le!)
Azt hiszem, beszédes a Magyar Szocialista Párt elmúlt 27 évéről… (Moraj és közbeszólások az MSZP padsoraiból: Hazudsz! - Harangozó Gábor István: Keresztény ember nem hazudik!) Azt hiszem (Harangozó Gábor István: Ki kellene vezetni a Fideszt az Országgyűlésből, mert elárulja az országot! - Moraj a kormányzó pártok padsoraiból.), eléggé…

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me