DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Köszönöm szépen. Úgy látszik, nem szereti hallgatni a saját pártelnökeinek a mondatait a Magyar Szocialista Párt. Ez félig-meddig érthető. (Harangozó Gábor István: Téged nem szeretünk, mert hazudsz! Hazudtok, azt nem szeretjük!) Amúgy is elég sűrűn fogynak a szocialista pártelnökök az MSZP-ben. Tehát Lendvai Ildikó azt mondta, hogy a szocialisták teljes mértékben Soros György mögött állnak, és jól láthatóan ez a legfontosabb ügyük ebben a ciklusban. Mindenki eldöntheti, hogy önmaga kiket képvisel és mi a legfontosabb kérdés.
A Magyar Szocialista Pártnak sokfajta fókuszpontja lehetett volna az elmúlt időszakban, beszélhetett volna ápolókról, iskolákról, szociális helyzetről, de a legfontosabb ügy az MSZP-nek Soros György személye volt. Úgy látszik, ez az egy milliárdos személy sokkal fontosabb nekik, mint a magyar választók, és sokkal fontosabb nekik Soros György mögött felsorakozni, mint bármilyen más érték mögött, mint bármilyen más cél mögött. Soros György lett a legfontosabb a Magyar Szocialista Párt politikájában.
Ez az a helyzet, amikor egy baloldali pártnak egy dollármilliárdos a legfontosabb. (Dr. Harangozó Tamás: Nem süllyedsz el? Ki volt Soros-pénzen tanulni?- Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Bence, ki volt Soros-pénzen tanulni? - Az elnök csenget.) Nem csoda, hiszen bármikor…
(9.50)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me