DR. RÉTVÁRI BENCE,

Full text search

DR. RÉTVÁRI BENCE,
DR. RÉTVÁRI BENCE, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára: Én türelmes vagyok, tisztelt képviselő hölgyek és urak. Tehát nem csoda, hogy egy dollármilliárdos mögé tud a legjobban beállni a Szocialista Párt, hiszen akkor, amikor lehetősége volt Magyarországnak miniszterelnököt adni, akkor ebben az évszázadban csak milliárdos miniszterelnököt adott az országnak, gondolhatunk Medgyessy Péterre, Gyurcsány Ferencre, gondolhatunk Bajnai Gordonra (Dr. Szakács László: Jó, hogy most ilyen puritán vagy!), és amikor egy politikai ügyet kellett választani, akkor sem választottak más ügyet, mint egy nemzetközi milliárdos, dollármilliárdos ügyének a képviseletét, és álltak bele a Soros-forgatókönyvbe, jelentkeztek önként sakkbábunak Soros György sakktáblájára, és asszisztálnak ahhoz, hogy egy kampányfőpróbát bonyolítsanak itt le (Dr. Szakács László: Lesz öregdiák-találkozó So-ro-sék-nál?), egy olyan főpróbát, amit sok más országban már kipróbáltak, és olyannyira felkeltette a nemzetközi közvélemény figyelmét, hogy önök is tudják, tisztelt képviselő urak, hogy bár nem tudom, hogy önök hogyan viselkednének az amerikai kongresszusban, de több képviselő, Chris Smith és más képviselők kongresszusi vizsgálóbizottság elé idézték azokat a személyeket, elsősorban nagyköveteket, akikről azt feltételezték, hogy nem az Amerikai Egyesült Államok érdeke mentén, hanem Soros György érdekei mentén amerikai közpénzből szerveztek meg tüntetéseket, szerveztek meg demonstrációkat és szítottak föl indulatot választások előtt bizonyos országokban, nem azért, hogy annak az országnak a hasznára legyenek, hanem hogy Soros György különböző tőkespekulációihoz kedvező és bizonytalan politikai környezetet teremtsenek, tisztelt képviselő urak.
Ott is kiabálhatnak, természetesen ők amerikai képviselőházi tagokkal, amerikai szenátorokkal is kiabálhatnak, mondhatják, hogy ez fikció, mondhatják, hogy ez kitalálás, csakhogy erről éppen az amerikai parlamentnek, az amerikai képviselőháznak és szenátusnak az ülésén, a napirendjén (sic!) is beszéltek. (Dr. Szakács László: Egy dollár hány rubel?)
Tisztelt Képviselő Hölgyek és Urak! Egyértelmű, hogy ennek a mostani tüntetéssorozatnak a Soros-egyetem csak egy mellékhadszíntere, a fő hadszíntér igenis a bevándorlás kérdése. Számunkra a nemzeti ügyek a fontosak (Dr. Szakács László: Meg a rubel!), a magyar emberek érdeke, a magyar emberek érdekképviselete. (Dr. Vadai Ágnes közbeszól. - Közbeszólások az MSZP soraiban. - Az elnök csenget.) Ezzel szemben van a globalizációnak az az eszmerendszere, amely igyekszik a bevándorlást is felhasználni a céljaihoz. Mi a nemzeti érdeket tartjuk fontosnak, nem a globalizáció szolgálatát, kiki maga pedig eldöntheti politikai erőként, hogy melyik oldalra áll. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me