IKOTITY ISTVÁN

Full text search

IKOTITY ISTVÁN
IKOTITY ISTVÁN (LMP): Tisztelt Államtitkár Úr! Ha ön nem államtitkárként dolgozna, akkor kitűnő korcsolyapálya-üzemeltető lehetne, mert ekkora csúsztatásokat, államtitkár úr (Derültség az ellenzéki pártok padsoraiból.), nem tudom, hogy tud ilyen faarccal elmondani.
Nézzük csak ezeket a tényeket, amiket ön felsorolt! Nyilvánvalóan teljesen egyértelmű az, hogy a felelősségbiztosítás, ahogy mondtam, szám szerint nem felel meg annak, ezerszeres a különbség az előbb említett fukusimai példa alapján.
Államtitkár Úr! Mondja el az egyszerű kérdésre a választ, hogy miért nem hozzák nyilvánosságra a 2003-as baleset költségeit! Egyértelmű, teljesen egyértelmű, az ottani jegyzőkönyvekből kiderül, hogy ott egy láncreakció bizony nagyon könnyen elindulhatott volna, hajszálra voltak tőle. Ez mekkora költségekkel járt? Azzal, hogy ezt eltitkolják, azzal teszik teljesen nyilvánvalóvá, hogy itt olyan tételekről van szó, amit nem fizet a biztosító (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.), hanem az adófizetők pénzén akarnak kifizettetni. Nem fogadom el a választ, elnök úr. (Taps az ellenzéki pártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me