CSERESNYÉS PÉTER

Full text search

CSERESNYÉS PÉTER
CSERESNYÉS PÉTER nemzetgazdasági minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Az utolsó mondatait az ellenzéki könnyű helyzetből adódó felelőtlenség fogalmaztatta meg önnel, azt hiszem, mert azt lehet mondani (Moraj és közbeszólások a Jobbik padsoraiból, többek között: Jaj! - Már nem sokáig!), hogy akkor, amikor ön 2006-ról kezd el beszélni, akkor talán a szomszédba, önöktől jobbra kellene feltenni a kérdést, hogy mit csináltak a szocialista kormányzat tagjai, hogyan juttatták csődbe vagy csődközeli helyzetbe (Közbeszólások az MSZP padsoraiból, többek között dr. Varga László: Hét éve kormányoztok…) ezt az országot, ugyanis 2012-2013 óta (Az elnök csenget.) folyamatosan növekednek Magyarországon a reálbérek. (Közbeszólás az MSZP padsoraiból: Átlagban…) Amikor sikerült Magyarországot, a magyar gazdaságot stabilizálni, azóta a magyar bérek emelkednek, és a foglalkoztatás jelentős mértékben emelkedik.
Ezeket az eredményeket mondom én, amiket önök nem akarnak elismerni, és egy olyan felelőtlen kalandba próbálják belerángatni a közvéleményt, aminek a következménye esetleg vállalkozások, magyar vállalkozások tönkretétele lehet.
Úgyhogy énszerintem ezeket a javaslatokat, amiket ön megpróbált megfogalmazni, először a vállalkozókkal, a magyar kis és közepes vállalkozókkal beszéljék meg. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret lejártát.) Köszönöm szépen. (Taps a kormányzó pártok padsoraiban. - Dúró Dóra: Megbeszéljük!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me