MAGYAR ZOLTÁN

Full text search

MAGYAR ZOLTÁN
MAGYAR ZOLTÁN (Jobbik): Államtitkár úr, fordítva ülünk azon a lovon! Itt nem az a kérdés, hogy ki vette fel a beszélgetést és miért látott napvilágot, hanem hogy miért lehetséges az, hogy a magyar kormány államtitkára zsarol egy szövetségi elnököt. (Dúró Dóra: Úgy van!) Hogyan lehetséges az, hogy ezek után még az államtitkár úr a helyén maradhatott? (Lázár János: A legjobb államtitkár! - Közbekiáltás a Jobbik soraiból: Ki a legrosszabb?)
Szakmai vitáról beszél, szakmai elfogultságról. Államtitkár úr, ebben a telefonbeszélgetésben azt is beismeri, hogy nem érti a lovasszakmát, nem is érdekli a lovasszakma, ő pusztán abban érdekelt, hogy kussoljon ifjabb Bozsik József, mert önöknek az az érdeke, hogy csak olyan emberek kerülhessenek ilyen pozícióba, akik teljes mértékben osztják az önök álláspontját, még akkor is, ha Mészáros Lőrinc egy szakmailag alkalmatlan beruházást vitt véghez 1,6 milliárd forinttal drágábbért.
(16.20)
Ez itt a probléma, és remélem, hogy ennek következményei lesznek, hiszen az kizárt dolog, az nem lehet normális Európa közepén, hogy egy egyébként köztiszteletben álló, a szakma által elfogadott embert csak azért csinálnak ki, mert szakmailag mert kritizálni egy beruházást. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me