SNEIDER TAMÁS

Full text search

SNEIDER TAMÁS
SNEIDER TAMÁS (Jobbik): Tisztelt Államtitkár Úr! Nagyon sajnálom, hogy ezt a balhét önnek kell elvinnie, ezt önnek kellett elmondania, hiszen egyértelmű, hogy az Országos Vadászkamara használatba vehetné ezt a kastélyt anélkül is, hogy a tulajdonjogot nem kapja meg. A jelenlegi szerződések alapján 2020-ig kell működtetnie a Vadászati Múzeumot a kastély területén, és onnantól kezdve a tulajdonjog birtokában bárkinek odaadhatja.
Nagyon kérem önöket, tisztelt képviselőtársaim, akik az MSZP-vel összeálltak, fideszes képviselőtársaim, hogy egy ilyen teljesen nyilvánvaló átjátszását egy 5 milliárd forintos értéknek, Hatvan város szimbólumának, amely a főtéren áll, és igazából köré épül Hatvan városa, ne engedjék. Huncut módon sikerült tárgysorozatba venni, miután a Szocialista Párt kifarolt mögüle, de jól tudjuk, hogy most ez egy kisharmados törvény, és csak arra van szükség és arra várnak (Dr. Rétvári Bence: Kisharmados!), hogy három képviselő esetleg elmenjen a WC-re, amikor majd éppen gombot kell nyomni (Dr. Rétvári Bence: Kisharmados!), és önök át tudják ruházni ezt az 5 milliárd forintos vagyont.
Erről szól ez a történet. Ezért felháborító, és nyilvánvalóan nem tudom elfogadni (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) ezt a választ. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me