KONTRÁT KÁROLY

Full text search

KONTRÁT KÁROLY
KONTRÁT KÁROLY belügyminisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Országgyűlés! Én is csak nagyon röviden szeretnék hozzászólni, szeretnék reagálni a vitában elhangzottakra.
Aláhúznám a törvényjavaslat benyújtásának két fő célját. Egyrészt az uniós jogharmonizációs kötelezettséget, másrészt pedig az elmúlt évek tapasztalatainak figyelembevételét. Magyarán azt a célt szolgálja ez a javaslat, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján hatékonyabban, eredményesebben, jobban tudjuk a közrendet, közbiztonságot, Magyarország, a magyar emberek biztonságát szolgálni. Erről szól ez a törvényjavaslat, amely valóban, ahogy én magam is elmondtam és többen is kitértek rá, 21 törvény kisebb vagy nagyobb léptékű módosítását foglalja magában.
Szeretném aláhúzni az ötpárti egyeztetések fontosságát, illetve azt, hogy ezt a gyakorlatot e törvényjavaslat benyújtása előtt is folytattuk. Ez egy eredményes egyeztetés volt. Ezt bizonyítják a vitában elhangzott hozzászólások is, amit köszönök. Köszönöm a vitában megszólaló frakciók, a Fidesz, a KDNP és a Jobbik vezérszónokának a támogatását. Abban bízom, hogy ez a törvényjavaslat is eléri célját, és jól szolgálja a magyar emberek, Magyarország biztonságát. Ezért kérem a tisztelt Házat, hogy a jövőben majd a szavazáskor támogassák. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Taps a kormánypártok padsoraiból.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me