DR. VEJKEY IMRE,

Full text search

DR. VEJKEY IMRE,
DR. VEJKEY IMRE, a Mentelmi bizottság elnöke: Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! A Jászberényi Járásbíróság az előtte 13.Bpk.969/2016. szám alatti ügyben 2. számú végzésével indítványozta Pócs János országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését rágalmazás vétsége miatt Vajda Attila magánvádas feljelentése alapján.
A feljelentés szerint Pócs János országgyűlési képviselő 2016. év szeptember 30. napján Jászkiséren a művelődési házban és az előtte levő közterületen állítólagosan azt hangoztatta, hogy a feljelentő börtöntöltelék, és azért jött Jászkisérre, hogy kirabolja a rendezvény megtartására összegyűlt embereket. (Zaj.)
A Mentelmi bizottság az ügyet a 2017. február 15-i ülésen megtárgyalta. A Mentelmi bizottság szavazása során nem kapott többséget a mentelmi jog (Zaj. - Az elnök csenget.) felfüggesztésére vonatkozó indítvány, ezért az a határozati javaslat született meg, hogy az Országgyűlés Pócs János országgyűlési képviselő mentelmi jogát az adott ügyben ne függessze fel. Köszönöm megtisztelő figyelmüket. (Z. Kárpát Dániel közbeszól.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me