Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására

Full text search

Bizottságok felkérése beszámolók tárgyalására
Tisztelt Országgyűlés! Házbizottsági egyetértés hiányában most előterjesztések bizottsági megtárgyalásáról és döntéshozataláról határozunk.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elektronikus hírközléssel összefüggő 2016. évi tevékenységéről szóló B/13830. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház 120 igen szavazattal, 37 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy felkéri-e a kijelölt Gazdasági bizottságot a Magyar Energetikai és Közműszabályozási Hivatal Országgyűlési beszámoló 2016. című, B/14665. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
Megállapítom, hogy a Ház a kijelölt bizottságot 120 igen szavazattal, 38 nem ellenében, tartózkodás nélkül határozathozatalra felkérte.
Kérdezem a tisztelt Házat, hogy felkéri-e a kijelölt Honvédelmi és rendészeti bizottságot a Független Rendészeti Panasztestület beszámolója a 2014-2016. évi tapasztalatairól című, B/15762. számú előterjesztés határozathozatalára. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)
A Ház 120 igen szavazattal, 38 nem ellenében, tartózkodás nélkül a bizottságot határozathozatalra felkérte.
Tisztelt Országgyűlés! Személyi javaslatról való döntésre a mai napon nem kerül sor.

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me