Az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvény és a konzuli védelemről szóló 2001. évi XLVI. törvény módosításáról szóló tör…

Full text search

Az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvény és a konzuli védelemről szóló 2001. évi XLVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslathoz benyújtott bizottsági jelentés vitája
Most soron következik az anyakönyvi eljárásról szóló 2010. évi I. törvény és a konzuli védelemről szóló 2001. évi XLVI. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. A kormány-előterjesztés T/15559. számon és az ahhoz érkezett bizottsági nem önálló irományok a parlament informatikai hálózatán elérhetők.
Megkérdezem Kovács Zoltán államtitkár urat, hogy az előterjesztő képviseletében kíván-e most felszólalni. (Jelzésre:) Nem kíván. Így még 10 perc időkerete maradt a zárszó elmondására.
Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom a tisztelt Házat, hogy a kijelölt Igazságügyi bizottság előadót nem állított.
Most a képviselői felszólalások következnek, a napirend szerinti időkeretben. A vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség. Kérdezem képviselőtársaimat, kíván-e valaki a vitában felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a vitát lezárom.
Ennek megfelelően megkérdezem államtitkár urat, hogy óhajt-e most felszólalni. (Jelzésre:) Igen. Parancsoljon, államtitkár úr! (Korózs Lajos: Röviden!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me