MESTERHÁZY ATTILA

Full text search

MESTERHÁZY ATTILA
MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Elnök úr, fölhívnám a figyelmét, hogy az azonnali kérdés arra van, hogy én kérdezzem önt, és ön válaszoljon, nem hogy ön kérdezzen engem. (Felzúdulás a kormánypárti padsorokban.)
De arra gondoltam, hogy van egy-két jó pszichológus, pszichiáter ismerősöm, megadnám a telefonszámukat, mert hátha ez hasznos lenne az ön számára, hallgatva az ön válaszát. Ugyanis tudja, éles logikával kikövetkeztettem, amikor arról beszélt, hogy egy nagy szövetséges NATO-tagország magyarországi nagykövetsége, tehát azt gondolom, csak ön nem akarta kimondani az Amerikai Egyesült Államokat, amit azóta sem cáfoltak, hogy ilyen egyébként nem történt, hiszen állandóan dobálják ide-oda a labdát.
De nem ez a lényeg, hanem a másik. Igazából szomorúvá tett, elnök úr, hiszen abban bíztam tényleg, hogy távozik a jegybank éléről, és most ezt megcáfolta. Bízom benne, hogy változik ez a helyzet, és remélem, hogy el fog tűnni a jegybank éléről, hiszem még egyszer hadd ismételjem, csak a jegyzőkönyv végett: önök elloptak egy bankot, csináltak belőle egy Fidesz-bankot, hogy a saját haverjaikat ezen keresztül tudják finanszírozni. Ez a tény, és ezt ön sem cáfolta, ezt viszont (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az időkeret leteltét.) köszönöm önnek. (Taps az MSZP padsoraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me