VÉCSEY LÁSZLÓ,

Full text search

VÉCSEY LÁSZLÓ,
VÉCSEY LÁSZLÓ, a Törvényalkotási bizottság előadója: Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Tisztelt Képviselőtársaim! Tájékoztatom önöket, hogy a Törvényalkotási bizottság 2017. május 11-én tartott ülésén megtárgyalta az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény módosításáról szóló T/15068. számú törvényjavaslatot.
Az összegző módosító javaslatot és összegző jelentést a bizottság az egyes házszabályi rendelkezések-ről szóló 10/2014. országgyűlési határozat - továbbiakban: határozati házszabály - 46. §-a alapján 26 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül, 7 tartózkodás mellett fogadta el.
A Törvényalkotási bizottság a részletes vitát lezáró bizottsági módosításban foglaltakat elfogadta, és kiegészítette azt egy, a hálózatüzemeltető együttműködési kötelezettségének tartalmát pontosító rendelkezéssel. Lényegét összefoglalva, ez a törvényjavaslat három kérdéskörben módosítja az elektronikus hírközlésről szóló törvényt. Az indtvány szabályozza a kiskereskedelmi barangolási díj vagy roamingdíj esetében többletdíj alkalmazásának engedélyezését, pontosítja a „Szupergyors internet” projekt-hez kapcsolódó szabályozást, és megadja a Nemzetközi Bűnügyi Rendőrség Szervezete által fenntartott lista szerinti gyermekpornográf felvételek elérhetetlenné tételére vonatkozó felhatalmazást.
Tekintettel a javaslat már ebből is következő fontosságára, kérem, hogy támogassák az előterjesztés elfogadását, amikor a szavazásra kerül a sor. Köszönöm a figyelmüket. Köszönöm a szót, elnök úr. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me