LÁZÁR JÁNOS,

Full text search

LÁZÁR JÁNOS,
LÁZÁR JÁNOS, a Miniszterelnökséget vezető miniszter: A közbeszerzési törvény semmiféle mentességet vagy felmentést nem ad az alól, ha egy konkrét specifikációra kell kiírni eljárást, és a konkrét specifikációra várhatóan egy ajánlat és egy minőség tud beérkezni.
Polgármesterkoromból tudom, hogy ha a városban Ákos-koncertet akartunk tartani, akkor az Ákos-koncertre közbeszerzési eljárást kellett kiírni abban a reményben, hogy több Ákos is van az országban (Derültség a kormánypártok soraiban.), aki Ákos-koncertet fog tartani, holott tudható volt, hogy egy Ákos van, aki a koncertet meg fogja tartani, mégis közbeszerzés-köteles volt. Tehát ne zárjuk ki azt, hogy a közbeszerzési eljárásban vannak sajnos európai uniós hülyeségek. Azért vagyok óvatos az ön által feltett kérdésekkel, mert legutóbb azt mondta, hogy Kistelekre elment, és van egy betonút, ami a semmibe vezet; felbosszantottam magam rajta, hazafele menet azonnal megálltam, végigjártam a betonutat, és a betonút nem a semmibe vezetett, hanem a szennyvíztisztító telephez (Dr. Hadházy Ákos: Az másik volt!), tehát ebben sem volt igaza a képviselő úrnak.
Ön azt mondta, hogy az inkubátorházban semmiféle tevékenység nem zajlik; ebben sem volt igaza, mert, igaz, szubtrópusi módon, de bálás szalmát tároltak az inkubátorházban, tehát valamire mégiscsak használták. (Derültség.) Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me