VARGHA TAMÁS

Full text search

VARGHA TAMÁS
VARGHA TAMÁS honvédelmi minisztériumi államtitkár: Köszönöm szépen. Köszönöm a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Szeretném megköszönni képviselőtársaim támogató hozzászólásait. Valóban, a törvényjavaslathoz a Honvédelmi és rendészeti bizottság kizárólag pontosító, szépészeti okokból adott be módosító javaslat, ezzel koherensebbé és tisztábbá vált a szöveg.
A parlamenti szakzsargon salátatörvénynek szokta az ilyen típusú törvénycsomagot nevezni, én inkább Kucsák László képviselőtársammal értek egyet, aki gondoskodó csomagnak nevezte. Én ehhez még egy szót hozzátennék: gondoskodó és ösztönző, hiszen valljuk és hisszük, hogy a legfőbb érték az ember, a katona és a honvéd, és azt gondolom, hogy ezt ez a törvénycsomag is bizonyítja, hiszen nagyon sokat tesz azért, hogy a magyar honvédek szolgálata, élete, munkakörülményei javuljanak.
Ezért arra kérem képviselőtársaimat, függetlenül attól, hogy melyik frakcióban ülnek, hogy a határozathozatalkor támogassák a törvényjavaslatunkat. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a kormánypártok soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me