MIRKÓCZKI ÁDÁM

Full text search

MIRKÓCZKI ÁDÁM
MIRKÓCZKI ÁDÁM (Jobbik): Természetesen ezt a választ nem lehet elfogadni, már csak azért sem, mert ön is pontosan tudja, és mindannyian pontosan tudjuk, akik foglalkoztak a témával, hogy akár a levéltár tekintetében, akár a Nemzeti Emlékezet Bizottság tekintetében minden, amihez a kutatók egyáltalán hozzáférhetnek, az erősen anonimizált, cenzúrázott, komplett lapok, kartonok hiányoznak onnan, úgyhogy a teljes nyilvánosságról már nem beszélhetünk.
Az önök antikommunizmusát egyébként tökéletesen jellemzi az, hogy a napokban egy újabb botrány világított rá erre, konkrétan az Ökumenikus Segélyszervezet volt vezetőjének munkássága tekintetében - Lehel Lászlóról van szó -, aki természetesen mindent tagadott, majd aztán bevallotta, hogy III/III-as volt valójában, és Magyarország legnagyobb segélyszervezetének vezetője lehetett, 27 évvel a rendszerváltás után. Na, ez a probléma!
De ugyanúgy probléma az is, hogy soha senkiről semmi nem deríthető ki. Ha például rólunk, bármelyikünkről valaki is szeretne bármit megtudni, akkor derülne ki, hogy mennyire nem nyilvános. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me