RIG LAJOS

Full text search

RIG LAJOS
RIG LAJOS (Jobbik): Köszönöm szépen a szót, elnök úr. Államtitkár úr a sablont elmondta, de leült, és így egyes is. A konkrét kérdésem az volt, hogy vicc, vagy komolyan gondolta a kijelentését, mert viccnek ez nagyon durva. Viszont ha komolyan gondolja, akkor neki le kellene mondania, nincsen helye itt a miniszterségben.
(17.00)
Tehát egy az, hogy nem tudja a mentők problémáját, ha viszont tudja, akkor ne viccelődjön vele, mert ez véresen komoly, ahogy a mentősök szokták mondani. Ön, önök, ahogy egymás között is mondani szokták, hogy a főnökömet meg kell védeni - tehát ez a diktatórikus, szicíliai kápórendszer azért működik önöknél. (Lázár János: Pont Balog Zoltán?! - Derültség a kormánypártok soraiban.)
Ha ön most feláll, egy percben mondja el, hogy egyetért-e a miniszter úr ezen kijelentésével, ami elhangzott. Még egy hozzávetés, hogy nem önök szervezték azt a reggelit, hanem egy vendéglátói egység, tehát ne magukénak tudják. Balog Zoltán úgymond a mentősök körében csak egy megtűrt személy volt azon a helyen. Még egyszer kérdezem: egyetért a kijelentéssel vagy elhatárolódik tőle? Köszönöm. (Taps és közbeszólások a Jobbik soraiból: Halljuk!)

 

 

Arcanum Newspapers
Arcanum Newspapers

See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me

Arcanum logo

Arcanum is an online publisher that creates massive structured databases of digitized cultural contents.

The Company Contact Press room

Languages







Arcanum Newspapers

Arcanum Newspapers
See what the newspapers have said about this subject in the last 250 years!

Show me